Menorca acollirà un torneig sub10 per Setmana Santa

Menorca i concretament Es Mercadal, comptarà amb un torneig de futbol benjamí durant Setmana Santa. Els dies 17, 18, 19 i 20 d’abril, el Camp Municipal de Sant Martí serà l’escenari de la Biosport Cup, un desafiament destinat a les categories sub-10 en el qual participaran 16 equips, alguns d’ells de fora de Menorca com és el cas del RCD Mallorca, qui ja ha confirmat la seva assistència.

El torneig, organitzat per Biosport Menorca de la mà de l’Ajuntament des Mercadal i que compta amb el patrocini de Fundació Foment del Turisme de Menorca, pretén “apostar pel turisme esportiu i familiar, ja que viatjar a Menorca en aquesta època complementa per a les mares i els pares que acompanyin a l’equip les activitats lligades al futbol amb temps lliure per a descobrir els encants de l’Illa”, opina Toni Capó, impulsor de l’esdeveniment.

“D’altra banda, per als equips de Menorca suposa una oportunitat per a enfrontar-se a rivals que vénen de fora de l’Illa i que signifiquen un salt de qualitat i un desafiament en el seu dia a dia”, afegeix el director general de Biosport Menorca.

El torneig es disputarà íntegrament en les instal·lacions del camp de futbol des Mercadal, que compta amb una gespa d’última generació després de les obres que es van realitzar durant l’estiu i en el qual es va canviar la moqueta. “Poder jugar en aquesta gespa, que té qualitat per a acollir partits internacionals absoluts, també és una gran oportunitat”, afegeix Capó.

Les places estan limitades a 16 equips, dels quals 4 de fora de Menorca han mostrat interès a prendre part, i tota la informació sobre el reglament i com apuntar-se es pot trobar en www.biosportcup.com.