Un torneig, un repte, una oportunitat

Els dies 17, 18, 19 i 20 d’abril Fornells serà l’escenari de la Biosport Cup, un torneig de futbol sub-10, que esdevindrà en una gran oportunitat esportiva i socialment, i que compta amb el patrocini de la Fundació Foment del Turisme de Menorca. Una trobada entre 16 equips al marc incomparable de l’Illa de Menorca per compartir futbol, amistat, companyerisme i molta diversió.

Durant quatre dies els fiets i fietes gaudiran d’una experiència que va molt més enllà de l’esport, compartint experiències, coneixements i vivències que els enriquiran alhora que practiquen el seu esport favorit amb altres fiets i fietes de la mateixa edat i vinguts de diferents punts geogràfics.

Una ocasió fantàstica per complementar els entrenaments, les competicions i els objectius de millora de la temporada amb una trobada esportiva i social de la que en guardaran un gran record.